Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати районої ради прийняли основний фінансовий документ району на 2020 рік

Переглядів: 429

18 грудня 2019 року відбулась 32 сесія районної ради 7 скликання, в роботі якої взяли участь 28 з 34-х депутатів районної ради.

Перед початком сесії депутати обрали секретаріат у складі Сурама Айрапетяна, Ольги Іванцової та Вадима Ольшевського.

Голова районної ради Сергій Кушнір проінформував присутніх про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради в період з 27 вересня по 18 грудня 2019 року.

Заслухавши доповідь головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Аліни Арсеньєвої про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень в галузі освіти, депутати районної ради Василь Загороднюк, Ілля Кагляк, Сергій Ладан піднімали питання щодо незадовільного фінансування “Нової української школи” та рейтингів шкіл області за результатами ЗНО 2019 року, де 30 місце посів НВК “ЗНЗ-ДНЗ” с. Жван та 90-те заклад ЗСО “Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області” (із 396 закладів освіти).

Обговоривши доповідь начальника фінансового управління райдержадміністрації Галини Власової, депутати прийняли районний бюджет на 2020 рік в сумі 122881910,00 грн.

Крім того, депутати заслухали наступні питання:

  1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2019 рік та Програму економічного і соціального розвитку Муровано-куриловецького району на  2020 рік.
  2. Про хід виконання Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням 30 сесії районної ради 6 скликання від 6 березня 2015 року №471 (зі змінами) та продовження терміну її дії на 2020 рік.
  3. Про хід виконання Програми “Територіальна оборона Муровано-куриловецького району на 2017-2019 роки”, затвердженої рішенням  12 сесії районної ради 7 скликання від 23 червня 2017 року №192 та продовження терміну її дії на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до Районної програми фінансової підтримки комунальної установи “Мурованокуриловецький районний Трудовий архів” на 2016-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Програми розвитку культури у Муровано-куриловецькому районі на 2018-2022 роки.
  6. Про внесення змін до рішення 26 сесії районної ради 7 скликання від   14 грудня 2018 року №348 “Про районний бюджет на 2019 рік”  (зі змінами).
  7. Про прийняття майна у спільну комунальну власність територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району.
  8. Про передачу майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок культури “Жовтень”.
  9. Про затвердження Статуту комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області” (в новій редакції).
  10. Про затвердження штатної чисельності комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”.
  11. Про передачу частини нежитлового приміщення будівлі, розташованої за адресою: смт Муровані Курилівці, вул. Кошового, 2, в оперативне управління комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Муровано-куриловецької районної ради Вінницької області”.
  12. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” (в новій редакції).
  13. Про внесення змін до окремих рішень районної ради.
  14. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  15. Про розпорядження голови районної ради.
  16. Про Порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад району, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2020 році.
  17. Про розпорядження районної державної адміністрації.
  18. Про затвердження списку присяжних Мурованокуриловецького районного суду.
  19. Про кошторис видатків на утримання апарату районної ради на  2020 рік.
  20. Про умови оплати праці голови районної ради у 2020 році.
  21. Про умови оплати праці заступника голови районної ради у 2020 році.
  22. Про перспективний план роботи районної ради на 2020 рік.

В “Різному” виступив лікар-онколог КМП “Мурованокуриловецька центральна лікарня” Костянтин Березовський по питанню незадовільного фінансування установи та скорочення штатних посад медичних працівників.

Депутати районної ради запропонували включити до складу конкурсної комісії з відбору кандидатур на посаду директора КМП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” депутатів районної ради Іллю Кагляка, Юрія Лебедюка та Миколу Колядича.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, більш детально з якими та результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання”.

 Прес-служба районної ради

Фотозвіт

 



« повернутися до списку новин