Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено нараду-семінар з селищним та сільськими головами

Переглядів: 457

15 березня 2019 року в актовому залі районної ради відбулася нарада-семінар з селищним та сільськими головами, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко за участю голови районної ради Сергія Кушніра, заступника голови райдержадміністрації Валерія Козачишена, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про  дати Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року та завдання, що стоять перед органами виконавчої влади в забезпеченні організації проведення виборів інформували  начальник відділу Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Сергій Скляр та начальник відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Олександр Кузь.

Щодо виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 01.02.2019 №84  «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів області» доповідав заступник начальника управління, начальник відділу житлово-комунального господарства та господарського забезпечення управління регіонального розвитку райдержадміністрації Василь Базишен.

Про персональну  відповідальності за забезпечення виявлення дітей, які перебувають у складних, життєвих обставинах, випадків жорсткого поводження з ними, виникнення безпосередньої загрози їх життю або здоров’ю, надання таким дітям допомоги в межах повноважень і своєчасне інформування про них відповідних суб’єктів виявлення та/або організацій соціального захисту дітей виступив начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ігор Остапович.

 Про зміни в пенсійному забезпечені в 2019 році довела до присутніх заступник начальника Могилів-Подільського об’єднаного пенсійного фонду України Вінницької області Тетяна Реморова.

Щодо  порядку нарахування дотації за утримання молодняка ВРХ ознайомила присутніх начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська.

Військовий комісар Мурованокуриловецького районного військового комісаріату Андрій Пустовіт довів завдання призову навесні 2019 року,  і зупинився на питаннях контракту і вручив Подяку обласного комісаріату за патріотизм, сприяння призову на строкову військову службу, всебічну підтримку та надання допомоги Збройним силам України Долинянському сільському голові В’ячеславу Лаврентьєву.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Ольга Ступко зупинилася на питаннях організації науково-технічного опрацювання документів за встановлені роки.

Перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко дав відповіді на запитання сільських голів і підвів підсумки наради.

       

        

        

                                                         



« повернутися до списку новин