Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулися заходи до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Переглядів: 501

Згідно Указу Президента України,  починаючи з минулого року 29 серпня встановлено  День пам’яті  захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цю дату обрали не випадково, адже саме цього дня під Іловайськом загинуло найбільше українських воїнів.

 Сьогодні, 29 серпня, з нагоди відзначення Дня захисників України проведено заходи.

Біля могил загиблих учасників АТО Романа Коваля із с. Вищеольчедаєва та Сергія Корнецького якого похоронено  в с. Виноградне  відбувся мітинг-реквієм за участю голови райдержадміністрації Ярослава Петренка, заступника голови райдержадміністрації Світлани Озерянської, заступника голови районної ради Андрія Нікітчука, начальника відділу культури, молоді та спорту Валентини Веклюк, тво головного комісара районного військового комісаріату Сергія Шевчука, Вищеольчедаївського та Вербовецького сільських голів Тетяни Квятковської і Юрія Войтка, рідних загиблих Героїв, учасників АТО   та громадськості.

Голова районної державної адміністрації Ярослав Петренко та всі присутні поклали  живі квіти і зменшену копію Державного Прапора України до місць поховань воїнів АТО Романа Коваля та Сергія Корнецького. Вшанували пам'ять захисників України, які загинули боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.


 



« повернутися до списку новин